Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyarország újrafelosztása
  2008-07-25 19:02:04, péntek
 
  Czike László



Magyarország újrafelosztása



Előre bocsátom, hogy most ,,kapitális baromságokat" fogok leírni.

Hogy miért? Egyrészt, mert ha már az ország (és persze a glo­bali­zált világ) mindenkori-mai ve­zetőinek ,,van joguk" reggeltől estig, (mi több, éjjel is!) kapitális baromságokat mondani, nyilatkozni, s főleg cselekedni, akkor miért ne lenne nekem, egyszerű - amúgyis a közélet szinte minden területén deklaráltan fe­lesleges - közál­lam­pol­gárnak is jogom ugyan­ezt tenni? Bőven van kiket majmol­nom! Másrészt pedig alapvető, íratlan, megelőző egészség-védelmi szabály, hogy ami az emberből hirtelen kikívánkozik, nos, azt bi­zony célszerű mielőbb kiengedni, mert a tartós visszatartás sú­lyos következményekkel - pl. felfúvódás, bélcsavarodás - is járhat.

A ,,fáradt gőzt" tehát ki kell engedni.



Dél van.

Hallgatom valamelyik kereskedelmi rádiót, amelyik éppen azt ma­gyarázza - szerintem nagyjából 2 éve -: miért is kell min­den­áron megakadályoznunk, hogy a bécsi OMV felvásárolja a pesti MOL-t. Beszél a keleteurópai piac egyensúlyának megbomlásáról, nemkí­vánatos monopolhelyzet kialakulásának veszélyéről, osztrák biro­dalomépítő hátsó szándékokról - édes Istenem, mintha nem ez len­ne a (nemzetközi, globalizált, spekulatív, derivált, damned, mi több, fucking tőke szerves természete! -, s közgazdasági érvekről, no­ta bene csak arról nem, mikor lesz olcsóbb az a rohadt benzin. Hogy a MOL a mi kis (nagy) legféltettebb nemzeti kincsünk, ezért szent, hazafias kötelességünk az OMV ellenséges kivásárló hajla­mát ,,leépítenünk", s megakadályoznunk, hogy a MOL részvényei az osztrák cég tulajdonába kerüljenek. Mert az OMV: ellenségünk!

Nem akarunk több(é) osztrák naftát tankolni, inkább a halál!



Töprengek nagyon, mi a franc lehet emögött a már-már paranoiás rettegés mögött? A labancok most a mi benzinünket, olajunkat is le akarják nyúlni, hogy aztán Habsburg Ottó révén újra a (túl)élés­kamrájukká aljasítsák hazánkat és a hátunkra kapaszkodva újra­-szervezzék, visszaállítsák az EU romjaiból a szent Monarchiát?

Sejtik ezt vajon: Blair, Putyin, Rasmussen, és a többiek?



Megvallom őszintén azt is - lehet, hogy ez már egyenesen polgár­puk­kasztás! -, hogy ez a hülye molrészvény-ügy (ami nyilván át­lát­szó, os­toba ürügyként csak arra való, hogy a megtéveszthetők­nek szájába rágja: Gyurcsány Ferenc mélyen nemzeti érzelmű, sőt, nagyformátumú európai, globális közgazdasági gondolkodó, netán filozófus, akinek egyaránt szívügye a liberális demokrata Európa, s benne a kis Magyarország, a Harmadik Köztársaság, hisz' meg­őrzi magyarnak a ,,nemzeti" MOL-t!) számomra is csak ürügy...



Ürügy, hogy allegorizálhassak egy magasabb célért.

Hogy kitere­bé­lyesedhessék a nagy nemzeti persziflázs, de persze a­nélkül, hogy magasabb érdekek ütközőpontjává, homokzsákjává válnánk, amelyet először felpofoznak, aztán kidobnak valamelyik gárda szemétdombjára.



Nem mindegy-e, hogy a MOL Rt. ,,magyar nemzeti" részvénytársa­ság­­ként, vagy szupranacionális multiként hízik-e vastagra a mi i­gencsak vé­kony büdzsénk és bukszánk terhére? Nem mindegy-e, hogy a Kék Áramlat, vagy a Nabucco felsteigerolt árain érkező olaj derivatíváit milyen zászló alatt égetik szmoggá a ,,magyar" légtér­ben Trabantok és Gripenek? Árpádsávosok vagy kékcsillagosok?

A globális világállam uniformisos vagy uniformizált katonái?

Helikopterszemlélettel közelítve a kérdést - tök mindegy.

Osszuk fel az egész kócerájt, legitimálva a tényeket.



Elöljáróban utalok arra, hogy egyfajta felosztás már a Rózsadombi Paktum szövegében - a legfontosabb pontjaiban - felismerhető. Az egyszeri magyar - akár eredetiben olvashatta, akár a KAPU-ban - mindjárt azt gondolta: na itten szokás szerint kiegyeztek egy­más­sal a nép feje felett a külföldi titkosszolgálatok és a bel­földi ügynökvezérek, az igazhitű s nem igazhitű egyházak, a sza­badkőművesség és az ÁVH maradványának képviselői, egy bi­zonyos Jóska bácsi szállásadó jelenlétében, aki valószínűleg a vi­lágegyetemes Jóisten, más szóval a Nagy Építőmester rezidense lehetett, már így retrospektív megközelítéssel. Akkor nem tudtuk.

Nehogy baj legyen a nagy rendszerváltozásból...



Nos, hát ugye, a nevezetes paktum nemcsak azért született, hogy Boross Pé­ter és Pető Iván (a Nagy Kelet és a Kárpitosok Szövet­sé­ge) örök kényszer-frigy­re lépjenek egymással - amely köte­lezettség most Orbánra és Fodorra látszik, mintha (looks like) szakrális békegalamb lenne alá­­szállni -, hanem elsősorban távlati, stratégi­ai nemzetközi érdekből kifolyólag. Mármint, hogy jóelőre le kellett va­jazni, mi legyen itten perspektivikusan a társadalmi tulajdon­nal (ma nemzeti működő tőkének hívnák, ha szőrén-szálán nem tűnt volna el), az állammal, a szövetségi rendszerekkel, az át­örökölt ,,jog­foly­to­nos" és újkeletű adós­ságfizetéssel a vörös cégérnek és különböző nevű, de közös gyökerű bankjainak, a liberális demokratává átvedlett régi/új elittel, a politikával.



Mivel a Szabad Kezdeményezések Hálózatának írásban terjesztett félrevezető tézisei többek között a svájci típusú semlegesség meg­valósítását is célul tűzték ki - '56 eszméihez akartak, ki tudja, mi­ért, hűnek lát­sza­ni? -, kellett egy minden fontos kérdést össze­fogóan ren­dező paktum, mely egyszer s mindenkorra lefogja az ál­modozók kezét (később a szemét is), nehogy valaki azt higgye, el­jött végre a szavak és a tettek egységének várva várt aranykora.

Mert nem jött el. '48 és '56 pusztába kiáltott sóhaj maradt.

Köztársasági jelkép, induló - béna-kacsa államfőknek...

A kollaboráns elitnek beavatás a ,,lovagrendek"-ben.

A népnek meg tisztavatás a televízióban.



Emlékeznek még szépemlékű John Lennon evergreen dalára?

,,Power to the people! - Hatalmat a népnek!" - volt a címe.

Hát Magyarországon a legkevésbé sem erről volt szó...



1. A bukott rendszer vezetői volt politikai hatalmukat a rendszer­váltással gazdasági hatalomra, pénzre és portfolióra váltják. Párt­vezetőkből közép-és nagytőkések, a multik szálláscsinálói lesznek. Majd 12 év elteltével a teljes politikai végrehajtást is visszakapták.

2. A társadalmi tulajdonból a népet kisemmizik, és a profittermelő nemzeti vagyont fillérekért átadják a multinacionális tőkének, pro forma, az előző rendszerben rekonstruálhatatlan körülmények kö­zött felhalmozott ,,államadósság" fejében. Menetközben ez a tézis - evés közben jön meg az étvágy! - megváltozott. A vagyon eltűnt, az adósság pedig fennmaradt, mi több megtízszereződött.

3. A törvényhozás, a pénzügyek, a jogalkalmazás és a rendészet mindvégig (reform)kommunista kézben marad. (Mert nem volt elég Nathan Rothschild híres mondását: ,,Adjátok nekem egy ország pénz­ügyeit, s nem érdekel, kik hozzák a törvényeket!" - meg­valósítani, biztos, ami biztos, a törvényhozás is kellett.)

4. A nagypolitika irányultsága orosz, a piac és az üzlet amerikai hitbizomány - minden ellenkező, vagy kombinált látszat ellenére.

Minden paktumos tudta: az Európai Unió csak gittegylet.

Az első leosztás alapján kialakult status quo egyfajta nemzetközi bazár ,,plurális" jellegét mutatja, amelyben minden valamirevaló ná­ció megtalálta a számításait; épp' csak a bennszülöttek lógnak ki az egyébként harmonikus, konszolidált és békés összképből.



Mármost, ha így van - márpedig így van! -, akkor hát miért is kell, miért is kellene elkendőznünk, takargatnunk az igazságot, mintha mindenáron ragaszkodnánk a paranoid-skizo­frén, hazug, álszent életmódhoz, amelyben a szavak mind eredeti jelentésük ellen­kező­jét, vagy már azt sem jelentik, amelyben a közbeszéd csak oda­vissza kódolt-dekódolt hamisságok és nonszenszek cifra formájá­ban ,,működik", pusztán azért, hogy minden eredeti és saját bűn fedett maradhasson, míg csak parlagfű nő a Kárpát­-medencében? Azért, hogy egyetlen kóbor csirkefogó önérzetén se eshessék, még a legapróbb csorba - innuendo? - sem. Számomra rendkívül fur­­csa, hogy még az ügynök-rendszerváltás egyetlen - és önmagában rendkívül ké­tes értékű! - ,,vívmányát" sem engedjük maradékta­la­nul érvényre jutni; nevezetesen, hogy ha már úgyis elment minden hajó, hát legalább őszintén kimondhassuk, megbeszélhessük, mi is történt velünk a szólás-és cselekvésszabadság ígért kivívása he­lyett. Hogy hová lett a pénz, az igazság, a szabadság, s a becsület.

Mert mindez eltűnt, mintha csak leradírozták volna a térképről.

A tényeken úgysem változtatna, ha legalább megbeszélhetnénk!

Anélkül, hogy báránynak látszó farkasok (3) fenyegethetnének.

Adjunk oda mindent annak, azoknak, akié-akiké - amúgy is.

Hiszen Jézus is ezt tanította: oszd szét minden vagyonodat.



Kezdjük a 4 pontban foglalt posztulátumok legvégén.



A nagypolitikai hatalmat

Én az oroszoknak adnám, hiszen ma is olyan jól bánnak vele.

Mert úgyis az övék, hiszen Kelet-Európa mindig is az oroszok be­­folyási övezete volt, s ezen nem változtatott semmit, sem a NATO-ba, sem az Európai Unióba történt kényszerű beléptetésünk. Az előbbit soványka 49,12 %-os részvétellel - a törvény az év végéig még minimum 50 %-ot írt elő! - sikerült abszolválnunk, utóbbit pe­­dig afféle csordaeffektusnak is tekinthetjük, hisz' az úniós jog­sza­bályokat, normákat sem ismeri egyetlen közma­gyar sem, nem­hogy az inkriminált lisszaboni szerződést. Nem beszélve az Atlanti Paktum, az Atlanti Szövet­ség, az Atlanti Tanács - the truth, my fri­end, is blowin' in the wind - valós nemzetközi szerepéről, amely messze túlmutat az úniós, sőt, a globális ,,demokratikus" határo­kon is. Szóval, hiába ragasztotta ki az MDF 1990-ben szinte min­denhova, hogy ,,továriscsi konyec", valójában semminek nem lett konyec, csak a nemzeti vagyonunknak, a létbiztonságunknak és az egészségbiztosításunknak. Mellesleg az orosz megszálló csapa­tok is itt maradtak, még jó 1 évig, miután lezajlottak az első ,,sza­bad" választások, amelyen az MDF-SZDSZ paktum, az illuminált globális hatalom kettős janus-arca fényes győzelmet aratott Ma­gyarország és a józan ész felett. Gondoljuk csak meg: Oroszország is deklaráltan a NATO-ba igyekszik, miközben paranoiásan retteg az amerikaiak rakétaelfogó rakétarendszer és radarállomás telepí­téseitől, közvetlenül a határai előtt, mellesleg Európa szívében. A szeretet és a gyűlölet néha rokon érzelmek, mint tudjuk. Nos, úgy látom, sokkal inkább szemfényvesztés ez az egész. A csak későn, vagy soha ki nem derülő titkos paktu­mok - vö. pl. a máltaival - jellemzik az egész világ­politikát, akkor hát miért csodálkozunk, ha a belpolitikánkat is áthatja? ,,A világ a titok által létezik." (Zóhár)

A politikusok csak bohócok, nem a történelem producerei.



De van még egy megfellebbezhetetlen, specifikus érvem is az oro­szok mellett. Rö­viden: Gyurcsány Ferenc és aprócska, de hatékony klánja. Cáfoljon meg valaki, ha tud. Hisz' még Orbán, Antall örö­kö­se is csak szeretet­csoma­gokért megy választások előtt nyugatra meg délre; az olajat ő is Keletről hozatja, illetve önti a tűzre...

Oroszország európai és hazai befolyása újra növekszik.

Majd Gyurcsányé is, a Gazprom révén.



Távlatban létrejöhet egy Párizs-Berlin-Moszkva tengely.

A tengely a későbbiekben kibővülhet Kína, India, Pakisztán, a két Korea, Malajzia (a Kis Tigrisek), Japán és az arab világ részvé­te­lé­vel. Csak így jöhet létre az a globális ellenerő, mely potenciá­li­san meg­tör­he­­ti az USA világhatalmi (pénzügyi és katonai) monopóliu­mát, a judeo-angol­szász üzleti, kulturális, vallási és lifestyle vi­lág­hegemóniát. A monopóliumot, mely egyrészt a világpénz, a dol­lár­fétis, a Mammon-aranyborjú pogány imádatára, másrészt viszont egy olyan ,,Messiás"-ra vár, aki itt, a Földön teremtené meg a kiválasztottak mennyei királyságát. A hegemóniát, amely az USA­-dollárra, a politikai neokonzervativizmusra - ami a keresztény cio­niz­mus szinonimája -, vallási tekintetben pedig a szabadkőműves ,,egyenvallásra", az Antikrisztus felemelkedésének várására épül.



Aki talán Tony Blair lehet, az Európai Unió ,,királyaként".

Reá épülhet az a perszonálunió, amely az egykor volt császárság késői utánérzése lehet. És akkor a földi hatalomhoz megszerezheti a pápai trónt is, hogy beteljesítse Nostradamus szörnyű jóslatát.

Meg kellene vizsgálni e tekintetben a Meroving vérvonalat...

Vajon Blair nem Sinclair-e, vagy maga, Simon Templar?!



De az is lehet, hogy Tony Blair ,,csak" a megelőző próféta szállás­csináló (királycsináló) szere­pét tölti majd be, így a Szakrális Király egy ,,reinkarnált Dávid" lehet, például Viktor révén a Vörös Cégér egyik legifjabb hajtása.



Az üzleti és a mindenfajta piacot

Az amerikaiaknak adnám, hiszen ők ,,értenek" hozzá a legjobban; és hát egyébként is "az övék" a globalizált pénz-és kereskedelmi vi­lágpiac. A világpiac, a­hol ma sem euróval, hanem dollárral hite­leznek és fizetnek. Ha pénteken nem küldenek nekünk fiktív, vir­tu­ális, ám nagyon is valóságosan visszafizetendő elekt­ronikus dol­lárhitelt, akkor még hétfőn sem lesz nyugdíjfizetés.



Európa is csak az egyesült Rothschild-Rockefeller dinasztia, illet­ve vi­lág­konszern provinciális-perifériális leányvállalata. Hiába is ál­­modozik a mi Sándorgyurink arról, hogy egyszer majd ő itt mond valamit, és az majd ott, Amerikában valósul meg. Az utasítások és az ajánlások iránya éppen fordított - más kérdés, hogy ilyen távol­ság­ból a dollár az egyetlen ,,ellenszer" az orosz medve lihegésével szemben. Egyszer csak fúj egyet, s a kis hamis dollárkötegeket el­fújja a semmiből hirtelen támadt orosz forgószél...



Az ingatlan és pénzpiacot, a bankokat, a médiát, a kultúrát és a belbiztonsági szolgálatot - mivel ők értenek a legjobban hozzá - a zsidóknak adnám, persze szerves egységben a glo­ba­li­zált vi­lágpiac minden más területével, és természetesen az an­gol­szász bi­rodalmi törekvésekkel, hiszen egyszerre pendül, ugyan­az a (Ben) húr. Mivel Ariel Sharon, Izrael minisz­terelnöke több íz­ben és összefüggésben is leszögezte már, kik is i­rányítják az ame­ri­kai Kongresszust; mi több, nemrégiben Simon Perez államfő oly' nagy gazdagságról, tehetősségről beszélt, ami lehetővé teszi, hogy népe - nemzete, állama, mit tudom én, mije, stb. - cashből megvásárol­hassa Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot. El lehetne gondolkozni rajta, mi a fenének vesz meg valaki valamit, ami már régen az övé, de mindegy - ez még mindig jobb, hogy fizetnek érte, értünk, hiszen annak idején a tatárok, a törökök, az osztrákok, a németek és az oroszok egyszerűen elvették, ami kellett nekik, még a lányaink szüzességét, asszonyaink becsületét is, fizetség nélkül.



Szóval - az a lényeg, hogy ha már megvesznek bennünket kilóra, a jobbikok vegyenek meg minket, és ne a rosszabbikok. Olyanok vegyenek meg, akik értenek az üzlethez, teli vannak pénzzel, ural­ják a bankrendszert, s mindezt meg is tudják zenésíteni, el is tud­ják adni az írott és az elektronikus médiában. Magyarán: akiké a tájékoztatás is. Az is nagyon fontos, hogy a megvásárolt tulajdont (benne minket!) meg is tudják védeni mindenféle ellenséges beha­tolástól, mint amilyen például az OMV mi szegény kis MOL-unkra irányu­ló fondorlatos kivásárlási szándéka. Magyarán: a Maccabi, meg az In-Kal Security, netán még az úniós keretből bevásárolt iz­raeli víz­ágyúkkal is felszerelkezve, majd megvédi Magyarországot (Gyur­­­csány szerint már amúgysem Szűz Mária országa), meg a ki­­vá­sárolt in­gatlanainkat, dunahouse-ostul bármilyen idegen térhó­dí­tástól, mielőtt még egy utántöltős Gripen meg­fordulhatna Nyír­egy­háza felett, útban Nagy­ka­nizsa felé. Ami pedig a kultúrát illeti; - már Landeszmann rabbi óta tudjuk, nem kéne a Jobbiknak meg a Gárdának a keleti kul­túra-elemek kivonására törekednie, mert ak­kor nem marad más, mint a teliszart bőgatya, meg a fütyülős pálinka, mely utóbbiról az­óta kiderült, hogy erede­tileg szintén jid­dish találmány, márminthogy a kóser változata. Kétségtelen, hogy a kultúra és a nemzeti médiumok (van ilyen?) birtoklása tekinte­té­ben lehet/lesz némi vil­longás a régi/új tulajdonosok meg a rész­tulajdonos templomosok között, dehát ilyen az élet, ezt a határvi­tát majd elin­tézik családon belül, csakúgy, amint a boldogult közép­korban is meg tudtak egyezni egymással, gondok nélkül a templo­mos és a zsidó bankárok. Meg kell értenünk, hogy csak a jó gaz­dá­tól remélhetjük, hogy a jó gazda kötelező gondosságával csatol minket a globalizált világállamhoz. Integrálódjunk a főáramlattal, és a világért se' a periférián...!



A bel-és külkereskedelmet

én a gyors(ított) ütemben betelepülő kínaiaknak adnám, tekintve, hogy minden bóvlit képesek eladni, igen kedvező árfekvéssel, no és azt se feledjük, hogy a szólás szerint egy kínai (kereskedő) ra­va­szabb hét zsidónál - vagy hogyan is van! -, hogy az előzetes ará­nyo­­kat ne is firtassuk. Gondoljuk csak meg, micsoda hihetetlen e­lőny! Mi, bennszülött magyarok termelhetjük tovább a jól bevált bóvlijainkat, ők meg majd - kéz a kézben - méregdrágán eladják cikkeinket az Unióban, a flamandoknak meg a vallonoknak, ami­től hirtelen meglódulhat a magyar termelékenység, egyszerre kis­tig­ris­sé válunk, és legott teljesül a konvergencia program, amiről pedig már régen lemondtunk. Engels óta tudjuk, hogy ,,a kereske­delem intézményesített csalás", ami tudományosan, és nem ilyen szélsőségesen kifejezve azt jelenti, hogy a haszon nem a termelés­ben, a kereskedelemben realizálódik. Termelhet az egyszeri gazda akármilyen ízletes zöldséget és gyümölcsöt, ha nem tudja jó áron eladni, úgy jár, mint a magyar gazda, legalább 30 év óta...

Majd a milliószám betelepítendő kínaiak megoldják, ezt is.



A ,,zöldségek", illetve a környezetvédelem ügyében

már megvalósult egyfajta közös, ökológiai ,,kényszer-kézfogás" és együttműködés szinarchisták és anarchisták között, amelynek egy cseppet sem lebecsülendő eredményeként a búzaföldjeinket benőt­te a repce, s a magyar táj elkezdett szépen úniós ökotájjá átala­kul­ni. A kultúrában már jóval korábban sikerült elérni, hogy a nem­ze­ti kulturális alapból egyaránt finanszírozott génkezelt búza tar­tós szimbiózisban virágozzék együtt a konkollyal, bár ez a stabil­nak látszó, göndören burjánzó, langyos dolce vita Gyurcsány óta mintha kissé felbomlott volna, hiszen - mint tudjuk - nála semmi­lyen kultúra nem létkérdés, s a környezetvédelem pedig vala­hogy nem fért bele az általános tanulmányíratás-bevásárlás egyébként bővülő kere­teibe. Ki látott már ávóst vidáman szájharmónikázni?

Ez nem biztos, hogy ideillő vicc volt, de jól hangzik.



Mindazonáltal nem elég a zöld selymet azonos telephelyen gombo­lyítani, többet kell tenni azért, hogy a környezetvédelem ma még éretlen, zöld területein is a szinarchia győzedelmeskedjék.

Bízzuk ezért az ökológiát a szabadkőművesekre.



Az útépítést, főleg az autópályaépítést az olaszoknak, sőt, konkrétebben az olasz maffiának adnám;

tekintve, hogy egyszer (1993-1999.) már az övék volt, másrészt sokkal olcsóbban csinálták, a technológia pedig mit sem változott. Amióta az állami autópályaépítést a szocialistának nevezett maffia uralja, a fajlagos költségeket ,,sikerült" minimum meg­hatszorozni, ami hovatovább - a hitelkamatokon keresztül is - a költségvetés bedőlését fogja eredményezni. A multik és a szuprák pedig majd kereszt­be-kasul, megállás nélkül, új autópályákon száguldoznak át Magyar­or­­szá­gon, nekünk meg nem marad, nem jut más, csak a kamatrabszolgaság, meg a végtelen repceföldek, ameddig a szem ellát. A gazdagodó kollaboránsoknak meg nyaralóhelyként - Eilat.

Az energiaszektort - MVM, stb. - a németeknek és a franciák­nak adnám, tekintve, hogy már úgyis az övék.



Rendkívüli értékű vízkincsünket, benne az Európai Unióban egye­dül­­állóan gazdag hőforrásainkat nem tudom, kinek lehetne ,,oda­adni", de valószínű, hogy horderejénél, jelentősé­génél fogva szin­tén angol-amerikai konzorciumoké - pl. az iraki Tigris és Eufrá­tesz folyókat már kisajátító Bechtelé - lesz a kitermelés és a hasz­no­sítás jo­ga, mint a Makó környéki gázmezők, gáztárolók, vagy a pécsi uránbányák esetében, mint hírlik.



,,Tanulmányomat" azzal a békés és keresztény szándékkal írtam, mi­­szerint legyen béke az olajfák alatt, kapja meg mindenki szelíd egyetértésben mindazt, amire Magyarországon okkal-joggal pályá­zik. Mit is tanácsolt Jézus Krisztus az Őt kérdező ifjúnak? Miután a vagyonát szétosztotta a szegények között - kövesse őt. Mi ugyan nem ,,a szegényeknek" osztottuk/osztjuk/osztanánk ingyen a ma­gyar nemzeti vagyont, hanem gazdagoknak, de hát előbb megy át a teve a tű fokán...; mi, magyarok pedig inkább a mennyei, örök ér­tékekre pályázzunk, tehát a mennyben építsünk magunknak/­magunkban autópályát, hiszen látható, itt a Földön úgysem nő fű a teheneink számára. A globalizációt úgysem állíthatjuk meg, van erre egy bölcs mondás: ,,Amit úgysem tudsz megállítani, annak állj az élére!". Ezt kellene tennünk, önként s dalolva, amíg nem késő, máskülönben kiirtanak. Húzzuk keresztül a gonosz számításokat, bilderbergi mesterterveket! Hajtsunk fejet egységesen a ,,nagyobb" erő előtt, és akkor nem fognak bántani. Talpra magyar, feküdj le!

Más már úgysem segít rajtunk, csak az önként megadás.



Egyidejűleg megvalósul a világot előbb felforgató, majd több nagy, közös karám (USA, EU, NATO, OPEC, KGST, IMF, ENSZ, stb.) fel­állításával egybeolvasztó szupranacionális anarchisták (elkop­ta­tott nevükön: kommunisták) - ,,szupranacionálé", vagy milyen cím alatt dalba is költött - vágyálma: nemzetközivé lesz a világ, benne elsőként: Magyarország!



Vác, 2008. július 22.





Czike László

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szupranacionális, intézményesített, felemelkedésének, környezetvédelem, kollaboránsoknak, autópályaépítést, megbeszélhetnénk, külkereskedelmet, szájharmónikázni, fenyegethetnének, perspektivikusan, megakadályoznunk, kereskedelemben, kezdeményezések, szálláscsinálói, tanulmányíratás, búzaföldjeinket, megbeszélhessük, nyaralóhelyként, dollárkötegeket, szupranacionálé, lengyelországot, megtéveszthetők, belpolitikánkat, multinacionális, visszafizetendő, megközelítéssel, energiaszektort, szemfényvesztés, ütközőpontjává, magyarországon, összefüggésben, finanszírozott, kiválasztottak, magyarországot, felszerelkezve, glo­bali­zált világ, közélet szinte, emberből hirtelen, tartós visszatartás, pesti MOL-t, keleteurópai piac, franc lehet, már-már paranoiás, labancok most, hátunkra kapaszkodva, szent Monarchiát, hülye molrészvény-ügy, liberális demokrata, magasabb célért, nagy nemzeti, globális világállam, Czike László, Habsburg Ottó, Gyurcsány Ferenc, Harmadik Köztársaság, Rózsadombi Paktum, Nagy Építőmester, Boross Pé­ter, Pető Iván, Nagy Kelet, Kárpitosok Szövet­sé­ge, Szabad Kezdeményezések Hálózatának, John Lennon, Nathan Rothschild, Európai Unió, Hiszen Jézus, Európai Unióba, Atlanti Paktum, Atlanti Szövet­ség, Atlanti Tanács, Majd Gyurcsányé, Tony Blair, Vajon Blair, Simon Templar, Szakrális Király, Vörös Cégér, Mivel Ariel Sharon, Simon Perez, In-Kal Security, Szűz Mária, Európai Unióban, Jézus Krisztus,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png lepke  Png virág  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Még csak most kezdődik a nap  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png ház  Facebookon kaptam  Akarat  A sors  Hogy lehet megtartani  Régi emberek, akikre máig büsz...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Png telefon  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Leonardo da Vinci gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Png virág  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Elköszönt  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Popper Péter szavai  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Szívem  Julian Brass gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Akarat  Reggel van  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Minden harmadik...  Kerüld el az evangélium örömén...  Julian Brass gondolata  Paul David Tripp Április 19  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Egy bizonyos határt  Bounty krémes  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png csokor  Ne kapaszkodj magasabbra,  Sokan azt tartják  Reggel van  Zilahy Lajos gondolata  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Nagyon különös  Nagyi telefonál  Sose bánj semmit  Szabolcska Mihály – Ákác...  Nem tudhatod  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Popper Péter szavai  Kaffka_Margit  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Esti kép  Kerüld el az evangélium örömén...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png cica  Varga János Veniam - Fontos sz...  Örülök, hogy látlak! 
Bejegyzés Címkék
glo­bali­zált világ, közélet szinte, emberből hirtelen, tartós visszatartás, pesti MOL-t, keleteurópai piac, franc lehet, már-már paranoiás, labancok most, hátunkra kapaszkodva, szent Monarchiát, hülye molrészvény-ügy, liberális demokrata, magasabb célért, nagy nemzeti, globális világállam, kérdést &#8211, egész kócerájt, legfontosabb pontjaiban, egyszeri magyar, külföldi titkosszolgálatok, bel­földi ügynökvezérek, bi­zonyos Jóska, vi­lágegyetemes Jóisten, nevezetes paktum, társadalmi tulajdon­nal, szövetségi rendszerekkel, át­örökölt &#8222, vörös cégérnek, liberális demokratává, svájci típusú, minden fontos, ál­modozók kezét, tettek egységének, kollaboráns elitnek, bukott rendszer, multik szálláscsinálói, teljes politikai, társadalmi tulajdonból, népet kisemmizik, profittermelő nemzeti, multinacionális tőkének, előző rendszerben, tézis &#8211, vagyon eltűnt, adósság pedig, rendészet mindvégig, ország pénz­ügyeit, nagypolitika irányultsága, üzlet amerikai, első leosztás, bennszülöttek lógnak, egyébként harmonikus, szavak mind, közbeszéd csak, legapróbb csorba, tényeken úgysem, nagypolitikai hatalmat, oroszoknak adnám, oroszok be­­folyási, előbbit soványka, úniós jog­sza­bályokat, inkriminált lisszaboni, globális &#8222, nemzeti vagyonunknak, orosz megszálló, első &#8222, illuminált globális, amerikaiak rakétaelfogó, határai előtt, gyűlölet néha, csak későn, egész világ­politikát, titok által, politikusok csak, történelem producerei, oro­szok mellett, későbbiekben kibővülhet, arab világ, judeo-angol­szász üzleti, olyan &#8222, kiválasztottak mennyei, keresztény cio­niz­mus, szabadkőműves &#8222, egykor volt, földi hatalomhoz, pápai trónt, megelőző próféta, mindenfajta piacot, amerikaiaknak adnám, globalizált pénz-és, ajánlások iránya, egyetlen &#8222, orosz medve, semmiből hirtelen, belbiztonsági szolgálatot, legjobban hozzá, zsidóknak adnám, glo­ba­li­zált vi­lágpiac, an­gol­szász bi­rodalmi, ame­ri­kai Kongresszust, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.